Vägledande samtal

Ibland är inte livet som man vill! Samtal kan vara en lösning när du känner dig nedstämd eller orolig, när du har drabbats av sorg eller förlust, när du går igenom en kris eller när du känner dig låst i din nuvarande livssituation. Kanske står du vid ett vägskäl i livet och vet inte hur du ska gå vidare? Kanske behöver du bryta dina gamla invanda tankemönster och utforska nya möjligheter?
Vi hjälper vi dig att sortera upp dina tankar och känslor. Kanske önskar du att bli tryggare i dig själv, förbättra din självkänsla och utveckla viljan att styra över ditt liv? Kanske vill du bli bättre på att hantera svårigheter i nära relationer eller lära dig att hantera stress och orosmoment? Kanske vill du känna dig friare, mer kreativ och närvarande lära känna dig själv på djupet och få tillgång till dina outnyttjade resurser? Tillsammans utforskar vi vad som är just dina behov och hur du kan förverkliga det du vill uppnå.

Förutom enskilda samtal tar vi även emot par som tillsammans bestämt sig för att gemensamt försöka lösa sin situation och komma vidare.


Missbruk och beroende
Dricker du för mycket eller har någon nära anhörig som missbrukar? Missbruk behöver inte enbart inbegripa alkohol. Det kan gälla relationsmissbruk, arbetsnarkomani eller att man är ett vuxet barn till en missbrukande eller dysfunktionell förälder. Första steget mot ett tillfrisknande är att våga prata om det! Vi har arbetat med företag och organisationer inom missbruks- och beroendeområdet i snart 20 år. Vi har dessutom egna tillfrisknanden från både beroende och medberoenden. Vi vet att det finns en lösning på problemen!. Med stödjande och motiverande samtal lotsar vi dig så du får rätt hjälp. 

Pris: 900kr för 1 tim, 1 200kr för 1,5 tim inkl moms

Bokning: 
Jai 0735-344 550
Samya: 0703-44 55 52 

OBS - Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår