Livscoaching

Livsoaching är en ganska ny form av verktyg för personlig utveckling. I idrottsvärlden har coaching förekommit en längre tid för att medvetandegöra idrottarens hela potential för större framgång. Idag vet man att coaching också är mycket effektivt för att medvetandegöra sin livspotential och för att nå större framgång i livet som helhet. 
När du känner att din önskan om hur du vill leva ditt liv inte överrensstämmer med det liv du lever nu, är coachingen det verktyg du behöver.
Coaching är baserat på djup respekt för den förmåga och kunskap som finns inom varje människa. Du har alla svar du behöver för att kunna leva ditt liv så som du önskar, du behöver bara en verktygslåda med de rätta verktygen för att kunna ta fram de svaren, och coaching är den verktygslådan.
Genom att ha en livscoach som inte talar om för dig hur du ska nå ditt mål utan stärker dig och får dig att hitta svaren inom dig själv med hjälp av aktivt lyssnande, kreativa, öppna frågor, förtroende, närhet och direkt kommunikation upptäcker du din fulla potential och förmåga till eget växande och framgång i livet. 
Målet med framgångsrik coaching är;

  • Att hitta ditt mål och göra det så tydligt som möjligt.
  • Att utforska var du är och hur det känns just nu.
  • Att se dina hinder som stoppar dig.Att hitta möjligheter och resurser för att kunna förminska och eliminera hindren så att vägen till ditt mål öppnar sig och blir tydlig.
  • Att känna framgången och storheten i dig själv när målet är nått med vetskapen om att du faktiskt hade alla svaren själv.
  • Att befästa framgången och målet så att det förblir verklighet i ditt liv. 

Pris privatpersoner: 1 425kr för 1,5 tim inkl moms 
Pris Företag: 1 425 kr för 1,5 tim exkl moms

Bokning:
Samya 0703-44 55 52
Jai 0735-344 550 

OBS - Vid förhinder så vänligen lämna återbud i så god tid som möjligt. Vid uteblivande eller återbud som inkommer senare än kl. 17.00 dagen före inbokad tid, debiteras fullt pris.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår