Peaceful Living - vägen till inre frid


Detta är en gratis föreläsning som inspirerar, motiverar och ger dig verktyg att bli den du egentligen vill vara - d v s att bli mer sann och autentisk i ditt liv. Samya & Jai berättar om sin egen personliga och andliga resa och utveckling. De håller en autentisk storytelling/workshop där du får tips, idéer samt effektiva och värdefulla verktyg som hjälper dig att börja sluta fred med det som hindrar dig från att leva det liv du önskar. 

Om Samya & Jai
Tillsammans driver de sedan många år tillbaka Love it där de verkar som lärare i andlig och personlig utveckling samt tar emot klienter. Deras mission är att påvisa att vi alla, var en har de inneboende krafter och möjligheter som behövs för att skapa frid och fred i våra egna liv. De menar att vi alla har en inre guru som kan ge oss de svar vi oftast söker i det yttre. Nu delar de frikostigt med sig av sina personliga och yrkesmässiga erfarenheter under två timmar. 

Tid: 25 augusti kl 19-21.30 (FULLBOKAD)
Plats. Kockums Fritid, Malmö. 
Pris. Gratis

Tid: 11 oktober kl 19-21.30
Plats. New Beginnings i Stockholm (newbeginnings.se). 
Pris. Gratis

Tid: 24 oktober kl 19-21.30
Plats. Tredenborg, Sölvesborg (attleva.se). 
Pris. Gratis

Tid: 24 november kl 19-21.30
Plats. Kockums Fritid, Malmö. 
Pris. Gratis
OBS – begränsat med antalet platser – först till kvarn gäller.
Villkor: Din anmälan är bindande. Visa respekt och omtanke till andra genom att komma om du anmäler dig. Anmälan kan endast göras via mail (inte via FB, sms eller telefon) till samya@loveit.se. Anmälan ska innehålla förnamn, efternamn, gatuadress, postnummer, ort, telefonnummer samt vilken dag/ort du kommer. Om du anmäler mer än en person så ska samtligas deltagares kompletta uppgifter finnas med i mailet för att anmälan ska vara giltig. Inga undantag görs. Om du uteblir utan att anmäla detta minst 24 timmar innan, så debiterar vi dig med 150kr.

Anmälan till; samya@loveit.se 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår