Event & Workshop

I vänstermenyn ser du kommande event och workshops! För mer information om tider, priser och innehåll i våra workshops, kontakta oss;

Samya: samya@loveit.se, 0703-44 55 52
Jai: jai@loveit.se, 0735-344 550 

Lyssna på Jai´s föreläsning om hypnos, tidigare liv och själen här; Nära Radio

Så här tycker en av besökarna på en av våra föreläsningar;

"Hejsan! Jag var på er föreläsning i torsdags. Ville gå fram till er efteråt men det var några andra som behövde det mer än mig så därför blir det ett mail i stället. Jag vill bara tacka er för en fantastisk föreläsning. Det var skrämmande att inse hur sjukt mitt liv har varit som medberoende men en sann inspiration till att mitt liv kommer få ett lyckligt slut. Jag är expert på att förminska mig själv, förminska det jag gått igenom. Livrädd att släppa in någon i mitt kaos. I torsdags ramlade polletten äntligen ner. I am that, i am. Det finns en mening med allt och mina erfarenheter har skapat den jag är idag. Jag ska ta mer plats och våga... Tack för en mycket givande kväll!"

 

Här nedan kan du se en kort film från Tidningen Näras andliga kryssning 2016 och 2015 som vi deltog i med både föreläsningar och workshops.

 

 

 

Hälsningar
Samya & Jai 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår