2018-04-08

James Twyman workshop

Vi har nöjet att presentera James Twyman - New York Times bestseller författare och känd lärare inom En Kurs I Mirakler! Den 8:e respektive 9:e september 2018 håller han en endags föreläsning och workshop i Malmö.

Med filmer som Moseskoden, Indigo och Redwood Highway har James gjort sig känd över världen. Hans böcker, filmer och musik har getts ut av Louise på Hay House i USA. Tillsammans med Gregg Braden, Lisa Natoli, Dr. Wayne Dyer, Debbie Ford, Doreen Virtue har James arbetat över hela världen. James är en erkänt duktig lärare i En Kurs I Mirakler som han starkt förespråkar som en lösning på människans situation och problem.

James är också känd för sitt arbete som spirituell fredsmakare, ett viktigt men farligt arbete som James gör i exempelvis Syrien, Israel/Palestina, Nord Korea m fl länder. Tillsammans med representanter för de olika relionerna så agerar han direkt mellan de stridande. Han arrangerar också synkroniserade fredsmedationer på webben så att alla som vill kan delta, oavsett var de bor. 

Nu kommer James till Malmö för två stycken endagars föreläsningar med workshops som du kan delta på. Missa inte chansen. Priset är endast 990kr inkl moms.

Dagen innehåller:

  • En Kurs i Mirakler
  • Lagen om Själens Attraktion
  • Hur vi kan kliva bortom denna världen och manifestera vår själ
  • Spiritual peacemaking - andligt fredsarbete
  • Meditation
  • Musik
  • Samtal och sharing
  • m.m
  • Kaffe och the ingår

Tid och plats:
8 september, Sankt Gertrud Konferenscenter, Östergatan 7, Malmö. Tid 9.30-17.00. Pris 990kr inkl moms
9 september, Sankt Gertrud Konferenscenter, Östergatan 7, Malmö. Tid 9.30-17.00. Pris 990kr inkl moms

ERBJUDANDE: Köp minst 4 biljetter så får du 50kr rabatt/biljett! Pris 3 760kr (940kr/biljett)

Beställning görs via mail till jai@loveit.se. Uppge namn, telefonnummer samt hur många biljetter du önskar. Vi skickar faktura på biljetterna när beställning kommit in. OBS - anmälan är bindande! Datum är ännu preliminärt. Vid ändring av detta och du ej kan komma så återbetalas hela det inbetalda beloppet!

Du kan också beställa biljetterna i vår webshop och betala med kort via Payson betalsystem. Klicka på länken så kommer du till vår webshop!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår